CRM op maat

Ons informaticateam heeft intern een eigen CRM-platform ontwikkeld dat we aanpassen aan uw noden. Extra troef is dat het gekoppeld kan worden aan uw processen of ERP. Dit veelzijdige platform is ideaal om uw klanten, prospecten en leads te beheren. Het is ontworpen om een belangrijke tool te worden in uw commerciële strategie.

  • Filosofie: uw potentieel en klantenbereik optimaliseren.
  • Automatisering van de commerciële prospectie: bestanden met prospecten samenstellen, de afspraken in de agenda’s opnemen, de contacten opvolgen, ...
  • Beheer van de leads: als u dat wenst, kan Strate&Go de hub worden die al uw leads ontvangt, indeelt, conform maakt en opvolgt.
  • Integratie: het platform kan volgens uw wensen interageren met uw processen en tools.
  • Opvolging: het platform is ontworpen om nooit kansen mis te lopen. Elke actie vraagt om een reactie. Als uw verkoper iets uit het oog verloren is, wordt een alarm geactiveerd en krijgt hij een herinnering. Strate&Go gaat ook na of de vastgelegde afspraak effect sorteert en de prospect tevreden is.

“Wij helpen u om de vaardigheden van uw verkopers optimaal te benutten en uw operationele efficiëntie te verhogen. Daar ligt onze meerwaarde.”

De professionals

Axel

Simon

Wij zijn er om je te helpen.
Geen enkele prospect is te hoog gegrepen!